autobeklederij
Het ambacht
van Meijer

Armsteunen voor auto’s

Uiteraard kunt u een armsteun online bestellen en deze zelf in de auto monteren, maar als u wilt dat het echt goed gedaan wordt dan rekent u op de specialist.
 

Een nieuwe armsteun laten plaatsen door Autobeklederij Meijer

Als u bijvoorbeeld een armsteun in de auto mist, monteren wij deze op professionele wijze aan de rugleuning van de autostoel. Daarbij bekleden wij de armsteun in dezelfde bekleding als de rest van het interieur, waardoor niemand zal zien dat het ooit anders was.

De armsteun die u op de foto ziet is verstelbaar en opklapbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We vertellen u graag meer. Neem contact op.

autostoel repareren
autostoel repareren

Wat kost een nieuwe armsteun?

Wat voor type armsteun zoekt u? Een steun zoals op de foto die inklapbaar of verstelbaar is, of een simpeler model? Uw wensenlijstje bepaalt mede de prijs. Neem contact op als u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen.

autostoel repareren

Wat kost een nieuwe armsteun?

Wat voor type armsteun zoekt u? Een steun zoals op de foto die inklapbaar of verstelbaar is, of een simpeler model? Uw wensenlijstje bepaalt mede de prijs. Neem contact op als u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen.

Contact met de autobeklederij in Zeist