autobeklederij
Het ambacht
van Meijer

Kaphoezen en windschermen voor uw cabrio

U heeft niet voor niets een cabriolet. Daarin wilt u met mooi weer lekker met de kap open kunnen rijden. Regent het of is het koud? Dan blijft de auto niet binnen, maar rijdt u gewoon met de kap dicht. Bescherm uzelf tegen de wind met een windscherm en de kap beschermt u tegen verschillende weersinvloeden.
 

Kaphoezen

Wij leveren kaphoezen voor ieder autotype. Deze hoes zorgt voor optimale bescherming van uw cabrioletkap. Ze zijn daarbij ook nog eens leverbaar in verschillende materialen en kleuren.

Heeft u uw zinnen gezet op een hoes die niet meer leverbaar is of wenst u een hoes voor uw oldtimer? Deze maken wij voor u op maat.

Autobekleding
autobekleding

Windschermen

Monteert u een windscherm, dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van de hinderlijke terugslag van de wind in uw nek. Zo kunt u ook bij fris weer met open dak rijden. Ideaal!

Wij leveren en monteren windschermen voor bijna elk type auto. Het grootste deel van de windschermen is zwart.

autobekleding

Wat kost een windscherm of kaphoes?

Neem contact op als u wilt weten wat een windscherm of kaphoes voor uw auto kost. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van uw keuze: laat u deze door ons op maat laat maken of schaft u een fabrieksmodel aan?

autobeklederij

Wat kost een windscherm of kaphoes?

Neem contact op als u wilt weten wat een windscherm of kaphoes voor uw auto kost. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van uw keuze: laat u deze door ons op maat laat maken of schaft u een fabrieksmodel aan?

Contact met de autobeklederij in Zeist