autobeklederij
Het ambacht
van Meijer

Cabrioletkappen voor klassieke en moderne auto’s

Ook cabrioletkappen kunnen slijten en kapot gaan. Bij Autobeklederij Meijer in Zeist maken we cabrioletkappen voor zowel klassieke auto’s en oldtimers als moderne modellen.

Klassieke auto's en oldtimers

Wees niet getreurd als u een klassieke auto of oldtimer hebt waarvoor u geen standaard cabrioletkap kunt bestellen. Wij kunnen een kap voor u op maat maken. Dit doen wij op de auto.

We maken een mal op maat zodat wij de cabrioletkap voor u kunnen monteren. Het enige dat u hoeft te doen is de oude kap meebrengen, of de auto bij ons neerzetten in de werkplaats. Deze werkwijze is arbeidsintensiever maar zorgt wel voor het beste resultaat en jarenlang rijplezier.

cabriodak repareren
cabriodak repareren

Moderne auto's

Het monteren van de cabrioletkap duurt meestal tussen een halve werkdag tot 2 werkdagen, afhankelijk van het type auto en uw wensen.

De cabrioletkappen worden geleverd in pvc of stoffen materialen (Sonnelandstof). Deze Sonnelandstof is speciaal ontwikkeld voor de cabrioletkap en voldoet aan strenge eisen wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid.

Garantie op de kap
Wij geven 2 jaar garantie op onze stoffen cabrioletkappen. De cabrioletkappen zijn leverbaar in de kleuren zwart, grijs, beige, wit, donkerblauw, bruin, groen, paars en rood.

cabriodak repareren

Wat kost een cabrioletkap?

De prijs voor een cabrioletkap is afhankelijk van het type auto dat u heeft. Neem voor prijzen en meer informatie contact met ons op.