autobeklederij
Het ambacht
van Meijer

Autotapijt

Niet alleen onder uw voeten vindt u tapijt terug in uw auto, ook de achterbak is netjes bekleed. Is het autotapijt aan vervanging toe? Vertrouw dan op Autobeklederij Meijer.
 

Laat het tapijt in uw klassieke of moderne auto vervangen

Autobekleding

Nieuwe auto of klassieker: we vernieuwen tapijt van elk type auto. Voor een optimale pasvorm maken wij het tapijt zelfs in de meeste gevallen op maat in de auto.

Tapijt voor oldtimers en klassiekers

Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap komt de originaliteit van het tapijt tot zijn recht, een zeer belangrijk aspect bij klassiekers en oldtimers. 

 

Autobeklederij

Materialen

We hebben verschillende soorten originele tapijtmaterialen zoals velours, wol Haargarn Bouclé (jaren ’50 en ‘60) schlinge (MB/VW) en diverse andere soorten. Deze tapijten verkleuren niet en zijn vuilafstotend en water-, olie- en benzinebestendig. Als wij klaar zijn met uw tapijt is het weer als nieuw en niet van het origineel te onderscheiden.

autobekleding

Wat kost nieuw autotapijt?

De prijs van uw autotapijt is afhankelijk van de oppervlakte en het materiaal dat u kiest. Wilt u de mogelijkheden en bijbehorende prijzen bespreken? Neem contact op.

Autobekleding

Wat kost nieuw autotapijt?

De prijs van uw autotapijt is afhankelijk van de oppervlakte en het materiaal dat u kiest. Wilt u de mogelijkheden en bijbehorende prijzen bespreken? Neem contact op.

Contact met de autobeklederij in Zeist